TUR 2012

Inlagt av: birgitta   |  Kategorier: Hotell| Nyheter| Tips

21 Mar 2012

Är du pigg på att resa i sommar men inte vet vart du vill åka? I så fall kan årets TUR – mässa, den 23-25 mars på Svenska Mässan i Göteborg, vara värt ett besök! Där kan du få inspiration till kommande semesterresor och fynda bland hundratals fantastiska reseerbjudanden genom utställarnas speciella ”Mäss-Deals”.

Utöver lockande reseerbjudanden kan du under mässdagarna lyssna på spännande reseberättelser från världens alla hörn, delta i olika monteraktiviteter eller underhållas av bland annat Göteborgs Improvisationsteater. Barn erbjuds även att gå på skattjakt bland mässans alla montrar där det vankas spännande priser. Här kan du läsa mer om SkattTURen.

Har du en Iphone eller Android är ett tips att ladda ner mässans officiella app ”TUR-appen”. Genom denna kan du bland annat ta del av förmånliga erbjudanden (unika för dig som har appen) och bli uppdaterad om var och när roliga aktiviteter inträffar på TUR mm. Appen finns både i Appstore och på Google Play.

För dig som arbetar inom resebranschen erbjuder TUR – mässan också en hel del annat. För fackbesökare slår mässan upp portarna redan på onsdagen den 21:a mars. Det erbjuds många seminarier och Travelnews har listat de du inte får missa. För dig som är mingel – och festsugen har du även möjlighet att delta i mässans TUR mingel och Club TUR som är ett utmärkt tillfälle att nätverka och umgås med andra inom branschen.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Om TUR- mässan

TUR är Nordens ledande rese- och turistmässa som äger rum för 29:e gången på Svenska Mässan i Göteborg.

Till årets TUR – mässa kommer cirka 670 utställare från 80 olika länder. Italien, Tyskland, Spanien och Polen är några av de utställarländer som kommer finnas på plats i år. Vagabond, Afrikaresor och Resia är ett litet axplock av deltagare som kommer att ställa ut under mässdagarna.

Bilder:

Afrika 

TUR – logga

Share

Kommentera

Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt privatägt hotell i Göteborg, idealiskt beläget på gränsen mellan land och hav. Endast ett stenkast ifrån hotellet ligger Casino Cosmopol, Göteborgs-Operan, Stena Line och Göteborgs största shoppingcenter Nordstan. Hotel Riverton har 187 rum och 4 fullutrustade lägenheter, två restauranger, varav den ena med Sky Bar och en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp.
Läs vidare på www.riverton.se

Maila gärna dina kommentarer, synpunkter och tips till info@rivertonblogg.se


Följ Hotel Riverton på Twitter Besök Hotel Riverton på Facebook