Julbord på Riverton

Inlagt av: birgitta   |  Kategorier: Erbjudanden| Hotell| Restaurang| Tips

6 Dec 2012

Här på Hotel Riverton erbjuder vi våra gäster ett gediget julbord med ett stort urval maträtter. Vi serverar förstås traditionell julmat och hembakt bröd, men också en hel del andra nytänkande, julinspirerade rätter.

”Vi tänker också på vegetarianer, muslimer och andra med speciella önskemål”, berättar Andreas Rolk, kökschef på Hotel Riverton. ”Något som är speciellt hos oss är vårt extraordinära ”gottebord” där du finner såväl mjuksöta nougatpraliner som klassisk Ris à la Malta. Och så förstås äggost med björnbärssylt. Min egen favorit är de smakrika  glögg- och svartvinbärsmarinerade päronen”, avslutar Andreas.

Utöver det traditionella julbordet erbjuder Hotel Riverton också ”Jullunch”, som består av en trerättersmeny och ”Julmiddag” som utgörs av fyra julinspirerade rätter. Se respektive meny och priser på denna länk!

Varmt välkomna med er bokning på tel 031-7501000 eller maila på riverton@riverton.se

 

Bilder:

Julkula

Paket

 

Share

Kommentera

Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt privatägt hotell i Göteborg, idealiskt beläget på gränsen mellan land och hav. Endast ett stenkast ifrån hotellet ligger Casino Cosmopol, Göteborgs-Operan, Stena Line och Göteborgs största shoppingcenter Nordstan. Hotel Riverton har 187 rum och 4 fullutrustade lägenheter, två restauranger, varav den ena med Sky Bar och en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp.
Läs vidare på www.riverton.se

Maila gärna dina kommentarer, synpunkter och tips till info@rivertonblogg.se


Följ Hotel Riverton på Twitter Besök Hotel Riverton på Facebook