Hotel Riverton mitt i Kulturnatta

Inlagt av: birgitta   |  Kategorier: Aktiviteter| Erbjudanden| Hotell| Tips

9 Okt 2012

Nu på fredag är det dags för Kulturnatta och då blir det förstås kultur för hela slanten. Det finns hela 230 programpunkter att välja på med allt från fantastiska dansshower till teater och spännande utställningar.

Årets invigning går av stapeln fredagen den 12:e oktober kl 19 i Lagerhuset, Heurlins Plats 1, alldeles intill Hotel Riverton. I år är det Hey It’s Enrico Pallazzo, som ansvarar för invigningen och att alla får en oförglömlig stund.

I närheten av hotellet är det sedan en hel del som händer under fredagskvällen/-natten. Way off Broadway – improviserad musikal på Tredje Långgatan, breakdance-show Lagerhuset, musik och poesi på Fjärde Långgatan, sambadans vid biograf Draken och mycket, mycket mer.

De flesta av programpunkterna har fri entré medan vissa kräver att man har ett Kulturnattakort, som kostar 150 kr och säljs på plats.

Vill du lyxa till den kulturella upplevelsen lite extra kan du inte missa vårt prova-på-erbjudande då du bor i ett av våra nyrenoverade, exklusiva Premiumrum för endast 600 kr/person. Erbjudandet gäller nybokningar och del av dubbelrum (begränsat antal). Varmt välkommen med din bokning!

 

Bilder:

Show

Kulturnatta

Samba

Share

Kommentera

Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt privatägt hotell i Göteborg, idealiskt beläget på gränsen mellan land och hav. Endast ett stenkast ifrån hotellet ligger Casino Cosmopol, Göteborgs-Operan, Stena Line och Göteborgs största shoppingcenter Nordstan. Hotel Riverton har 187 rum och 4 fullutrustade lägenheter, två restauranger, varav den ena med Sky Bar och en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp.
Läs vidare på www.riverton.se

Maila gärna dina kommentarer, synpunkter och tips till info@rivertonblogg.se


Följ Hotel Riverton på Twitter Besök Hotel Riverton på Facebook